T: 0183 - 301497 - E: info@ahsleeuwijk.nl

Afdelingen

Kassamedewerker

banner kassiere
Als kassamedewerker ben je het gezicht van de winkel.
Als alles vlot en foutloos loopt bij het afrekenen, geeft dat de klant een prettig gevoel. Het zal je verbazen hoeveel klanten er speciaal naar ‘hun’ vertrouwde winkel komen voor de kassa-mensen waar het zo goed mee klikt.
Samen met je collega’s zorg je dat jullie kassapark altijd bedrijfsklaar is. Bij onverwachte drukte zorg je dat er extra kassa’s opengaan. En zijn er vragen of problemen, dan zorg je samen dat de wachttijd niet onnodig oploopt.
Leuk werk, als je precies bent! Want het gaat natuurlijk wel om iets belangrijks: de prijs van de boodschappen en alle voordelen waar de klant recht op heeft!
Ook deze baan kun je uitstekend parttime doen.

Vulploegmedewerker

Banner vakkenvullen_2
Als vulploegmedewerker zorg je samen met je team dat de winkel altijd perfect gevuld is.
Je weet van aanpakken, samen los je de vrachtwagens, je vult de schappen en koelingen en je zorgt dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten aan de producten die ze zoeken. En is iets niet voorhanden, dan help je klanten aan een alternatief.
In een vulploeg kun je werken wanneer het jou goed uitkomt.
De werktijden zijn vaak in de vroege ochtenduren, in de late namiddag of ’s avonds.
Dit geldt zowel doordeweeks als in het weekend. En heb je eens meer tijd bijvoorbeeld in vakanties of heb je extra geld nodig, dan kun je altijd weer andere afspraken maken en meer komen werken.

Verkoper vers afdeling

Op de (vers)afdelingen in de Albert Heijn-winkels werken mensen met verstand van zaken en passie voor lekker eten.
Klanten kunnen altijd rekenen op lekkere tips, deskundig antwoord op alle vragen en vriendelijke, snelle service.
Met je verkoopteam zorg je dat de afdeling goed draait. Kwaliteit, versheid, hygiƫne; er is niets wat aan jullie aandacht ontsnapt. Ben je gastvrij en vind je het leuk om een specialist te zijn op je vakgebied?
In de Albert Heijn-winkel kun je veel kanten op.
Bijvoorbeeld bij brood/bake-off, verse vleeswaren of kaas.
Ook parttime zijn er volop mogelijkheden.